Boek

mij als spreker

Boek mij

als spreker

HD LEADERSHIP™

WIL JIJ SAMENWERKEN?

BOEK MIJ ALS SPREKER OF DAGVOORZITTER

Ik sta altijd open voor mooie samenwerkingen. Samen kunnen we namelijk nog meer bereiken!

  • Wil je dat ik kom spreken op je event of een gast masterclass geef? Bijvoorbeeld over human design, mijn HD Leadership™ methodiek, (zelf)leiderschap of het ondernemerschap? 
  • Boek je me liever voor podcasts, workshops of lezingen? Of heb je een ander mooi idee waarover je mij wilt vertellen?

Neem dan contact met mij op, zodat we kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken!

GAST MASTERCLASS

Als mentor en strateeg ben ik gespecialiseerd in human design, leiderschap en het ondernemerschap. Ik geef dan ook regelmatig masterclasses, management team sessies en workshops op locatie over hoe men als ondernemer en leider een stromend bedrijf kan realiseren waar vervulling en bezieling samenkomen zónder in te leveren op het succes waar al die jaren zo hard voor is gewerkt. Hier gebruik ik onder andere mijn unieke HD Leadership™ methodiek voor.

Wat er gebeurt wanneer je gaat leven en ondernemen volgens jouw eigen blauwdruk en dat in je voordeel laat werken, is namelijk immens. Het opent deuren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Het zorgt ervoor dat je diepste verlangens werkelijkheid kunnen worden en dat je steeds meer positiviteit en andere mooie dingen aantrekt.

Het helpt je om je leven écht te gaan leven zoals jij van nature gebouwd bent. Zoals goed voelt voor jou. Zoals het altijd al bedoeld is.

Wil je dat ik hier meer over kom vertellen? Neem dan contact met mij op. In overleg kunnen we een datum en locatie kiezen.

Ik weet zeker dat daar mooie dingen uit voortkomen!

GET IN TOUCH

Stuur me een berichtje of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste inspiratie updates! De toestemming kan je elk moment weer intrekken. 

of