Selecteer een pagina

HD Leadership™

Podcast

HD Leadership™

Podcast

HUMAN DESIGN EXPERT

WELKOM BIJ DE HUMAN DESIGN LEADERSHIPPODCAST

Ontdek hier meer over Human Design in combinatie met het ondernemerschap, leiderschap en mijn revolutionaire HD Leadership™ methode.

Deze podcast is een bron van inspiratie voor de gedreven ondernemer die op zoek is naar een dieper begrip van zichzelf en anderen, en die wil groeien in zijn/haar persoonlijke en professionele leven. We delen inzichten, verhalen en tips die je zullen helpen alleen nog beslissingen te nemen in lijn met je Human Design voor ware vervulling en innerlijke rust.

We verwelkomen niet alleen onze gewaardeerde cliënten, maar ook andere experts die hun wijsheid en ervaringen delen in deze podcast! 

Abonneer je op mijn podcast via Spotify!

Abonneer je op mijn Youtube channel!

LUISTER HIER EEN PAAR VAN DE LAATSTE PODCASTS

#47 In gesprek met Manifesting Generator Romy Nieuwenhuis

In deze aflevering van de Human Design Leadership™ Podcast, had ik het genoegen om met mijn cliënt Romy Nieuwenhuis te spreken. Ze is een inspirerende Manifesting Generator en woont als Nederlandse op Curaçao.

Met haar bedrijf, Bravo Curaçao, helpt ze ondernemers en organisaties op de Antillen door hun human capital te optimaliseren. Dit doet ze door operationele afdelingen te verbinden met HR-beleid, strategisch managementadvies te geven, vakbekwame trainingen te verzorgen en digitale oplossingen te implementeren voor o.a. salarisadministratie en personeelsplanning.

Het leven op Curaçao klinkt misschien erg relaxed, maar Romy worstelde nog steeds met de Nederlandse mentaliteit waar prestatie belangrijker is dan genieten van het leven. Dit maakte het voor haar moeilijk om echt te ontspannen en te genieten van het relaxte eilandleven.

Sinds ze echter in lijn leeft met haar Human Design, verloopt alles soepeler. Ze zegt nu: “Naast mijn zakelijke successen heb ik ook op persoonlijk vlak mooie stappen gezet. Die combinatie heeft me innerlijke rust gegeven, waardoor ik nu echt kan genieten van het leven op de Antillen.”

Benieuwd naar jouw Human Design type? Download mijn E-book Uniek Human Design voor Ondernemers – en volg de stappen: Download hier

 Of boek een gesprek met Marloes hier

Contact met Romy?⁠Klik hier

#46 In gesprek met Manifesting Generator Guy Rutten

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Human Design Leadership™ Podcast!

In deze aflevering heb ik het genoegen om in gesprek te gaan met mijn cliënt Guy Rutten, een inspirerende Manifesting Generator met een emotionele autoriteit. Met maar liefst 7 ingevulde centra en een enkele definitie, past de naam “de man die alles kan” ontzettend goed bij hem.

Guy is de oprichter van First Serve Product Management. First Serve is gepassioneerd in het helpen van organisaties bij het verbeteren van hun digitale producten, altijd met de focus op het leveren van waarde aan eindgebruikers.

Voor Guy is er niets bevredigender dan mensen daadwerkelijk te helpen door de initiatieven van organisaties.

Met een specialisatie in consultancy op het gebied van digitale identiteit en datadeel initiatieven, richt First Serve zich voornamelijk op de overheids-, financiële en energiesector.

Guy woont in het bruisende Utrecht en heeft een rijke sportachtergrond, met meer dan 10 jaar tenniservaring op nationaal niveau.

Laat je inspireren door het verhaal en de inzichten van Guy Rutten in deze boeiende aflevering van de Human Design Leadership Podcast!

Benieuwd naar jouw Human Design type? Download mijn E-book Uniek Human Design voor Ondernemers – en volg de stappen: Download hier

Of boek een gesprek met Marloes hier

Contact met Guy?⁠Klik hier

#44 In gesprek met Projector Yvonne van Kaathoven

Welkom bij een nieuwe aflevering van Human Design Leadership™! In deze podcast duiken we diep in de wereld van leiderschap, ditmaal met de briljante Projector Yvonne van Kaathoven.

Yvonne, moeder van drie en een ervaren ondernemer, is een ware pionier op het gebied van de Scrum-methodologie in Nederland. Als DE ScrumMaster van Nederland deelt Yvonne vol trots haar kennis en overtuiging: iedereen kan Scrummen. Met haar unieke benadering, als Projector met Milt autoriteit en profiel 3/5, brengt ze haar expertise naar organisaties buiten de IT-sector.

Haar missie? Het begeleiden van organisaties naar succes door middel van een efficiënte, leuke en moeiteloze Scrum-aanpak. Tijdens deze aflevering deelt Yvonne waardevolle tips voor mede Projectors en biedt ze inzicht voor andere energietypes over hoe ze met Projectors kunnen omgaan. Ben je benieuwd naar jouw unieke Human Design?

Download mijn E-book Uniek Human Design voor Ondernemers – en volg de stappen: Download hier

Of boek een gesprek met Marloes hier

In contact komen met Yvonne? klik hier.

#43 In gesprek met Manifestor Paula Wormgoor

In deze podcast ga ik in gesprek met sensationele Manifestor Paula Wormgoor, wie ik heb mogen helpen in haar zoektocht als Manifestor zijnde. 

Paula is als True Self Expert een stem van een hoger bewustzijn voor bewuste professionals. Als executive coach helpt ze jou instant rust, helderheid en vertrouwen te ervaren door je in contact te brengen met je True Comfort Zone. Ze richt zich op vreugde, goed voelen, mogen kiezen, mildheid en groeiend comfortabel worden in spiritueel besef.

Zij deelt haar visie van hoe ze naar de wereld kijkt en hoe zij als Manifestor door het leven gaat met alle ups en downs.

Benieuwd naar jouw unieke HD? Download mijn E-book Uniek Human Design voor Ondernemers – en volg de stappen: Download hier

Wil je onderzoeken of mijn methode en ik een match met je zijn? Plan hier je 30 min. sessie in!⁠

GET IN TOUCH

Stuur me een berichtje of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste inspiratie updates! De toestemming kan je elk moment weer intrekken. 

of